vineri, 14 mai 2010

Calabalâc ad-hoc

Astăzi plec la Berlin pentru 4 zile.

Până nu demult făceam liste cu lucrurile de pus în bagaje. După ce mă întoarceam, treceam în lista corespunzătoare lucrurile pe care uitasem să le iau cu mine. Scopul era să menţin o evidenţă a ceea ce trebuia să intre în bagaj în funcţie de loc şi perioadă.

Aveam o listă numită La mare - 3 zile. Exista şi lista La munte - 2 zile. Apoi au început să apăra liste mai specifice: Luleå - 5 zile. Luleå e la mare, dar nu e ca la noi la mare, nu iau cu mine lucruri de plajă, nisip ... nu că în general aş fi un mare amator de plajă şi nisip. Luleå nu e nici la munte, dar e în mijlocul naturii, deci anumite lucruri din lista pentru munte se pretează.

Astfel lucrurile au început să se complice şi eu să mă plictisesc să mai ţin liste. Am constatat şi că începusem să car după mine lucruri în plus. Prea multe tricouri, prea multe perechi de şosete. Aşa că am renunţat şi-am revenit la bagajul construit pe loc. Un proces mult mai palpitant.

Pentru excursia la Berlin am aşezat lucrurile în două grămezi: una conţinând ceea ce trebuia neapărat să am la mine şi una cu ce mi-aş fi dorit să iau. Am promovat la final câteva lucruri din grămada 2 în grămada 1. Între timp am făcut nişte poze de pe geam. Asta-i una din ele, cu diferite valori ale vitezei instantanee de deplasare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu